Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 dovlecei răzuiţi şi scurşi de zeamă
mărar proaspăt tocat sau pătrunjel
1/2 de cană cu brânză telemea sau feta
1 ou
3-4 linguri de griş sau făină
sare
piper
usturoi
Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la 180 de grade Celsius. Dovleceii se dau prin răzătoare, se sărează puţin şi se lasă câteva minute înainte de a-i scurge bine de tot lichidul. Se amestecă într-un castron toate ingredientele, se formează chiftelele plate şi se aşază în tava de la cuptor, tapetată cu hârtie de copt. Se stropesc chiftelele cu puţin ulei şi se introduc în cuptorul încins, unde se lasă până se rumenesc (aproximativ 10 minute). Apoi se pot întoarce şi se mai lasă câteva minute la cuptor.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.