Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400 g aluat foietaj
200 g amestec mexican de legume congelate
150 g salam
100 g cascaval
50 g sos rosii pikant
1 lg smantana
1 ou
sare
piper
seminte de susan
Mod de Preparare: Foietajul decongelat se imparte in bucati egale dupa nevoie. Legumele dupa ce au fost fierte la aburi se pun intr-un robot de bucatarie impreuna cu feliile de salam, sare, piper smantana si sosul de rosii, se maruntesc formand o pasta. Punem in ea cascavalul ras dupa care o asezam pe bucatile de foietaj. Ungem marginile aluatului cu putina apa si il suprapunem formand baghetele. Ca sa nu iasa umplutura cu ajutorul unei furculite presam marginile. Se unge cu ou si se presara deasupra seminte de susan. Se coace la foc potrivit pana cresc si se rumenesc frumos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.