Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Aluat
faina 700 g
drojdie 40 g
oua 3 buc
zahar 100 g
ulei 50 ml
lapte 200 ml
sare
coaja de lamaie
vanilie
1 plic umplutura de alune
8 lg lapte
2 lg cacao
Sirop
apa, miere,
zahar, razatura de lamaie
Mod de Preparare: Se cerne faina, se adauga sarea, ouale si drojdia dizolvata cu zaharul. Se adauga si laptele caldut si se framanta un aluat cat mai elastic. La sfarsit se pune uleiul si se framanta pana ce se desprinde de pe vas. Se lasa la crescut pana ce isi dubleaza volumul. Se intinde o foaie dreptunghiulara se aseaza umplutura de alune amestecata cu lapte si cacao. Se ruleaza si se taie in bucati late de 3 cm dupa care se ung cu ou batut. Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc potrivit. Se insiropeaza imediat ce au fost scoase din cuptor.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.