Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/4 cana ulei extra-virgin de masline
1 ceapa de marime medie, tocata in cubulete de 5-6 mm
1 lingurita de sofran
3 1/2 cani supa de pui fierbinte
2 cani orez arborio
1/2 cana vin alb
100g unt nesarat
1/2 cana cascaval dat pe razatoare, plus cativa carlionti pt servit
Mod de Preparare: Se incalzeste uleiul intr-o cratita ori tigaie mare, la temperatura medie. Se adauga ceapa si se amesteca pana devine transparenta, 8-10 minute. Intre timp sofranul se adauga in supa fierbinte, amestecand putin sa se infuzeze cand ceapa a transparenta, se adauga orezul si se amesteca cu o lingura de lemn pana e putin prajit si opac, in jur de 3-4 minute. Se adauga vinul si cate putin din supa, amestecand incontinuu pana lichidul e absorbit. Se tine pe foc pana orezul e fiert, desi al dente si cremos, cam 15 minute, se adauga untul si cascavalaul si se amesteca pana s-au incorporat bine se serveste in farfurii incalzite, adaugand extra cascaval.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.