Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 1 buc piept de pui, 100 gr piept de pui tocat, 2 oua, Ciuperci, Morcovi, 50 gr cascaval, 1 lingura pesmet, Verdeata, Condiment de pui, piper, ulei.
Mod de preparare: Pieptul de pui dezosat se taie astfel incat sa se poata intinde o bucata mai mare.Se pune intre doua folii si se bate cu ciocanul de snitele,incercand sa-l intindem cat mai mult.
Mie mi-a iesit o bucata foarte generoasa ca suprafata. Se condimenteaza. Carnea tocata se condimenteaza si ea,se adauga ouale batute si amestecate cu pesmetul.cateva ciuperci,morcovi si cascavalul razuit. Se adauga si verdeata. Se pune peste pieptul de pui,se ruleaza si se pune la cuptor intr-o tava cu putin ulei.
Se coace cam 40 de minute.Se taie abia dupa ce s-a racit.
Adina va doreste Pofta Buna
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.