Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
50 g unt
1 kg ceapa
1 lingurita de cimbru
3 linguri de vin de Xeres
1,2 l supa de vita
Mod de Preparare: Ceapa se curata si se taie rondele fine. Se topeste untul si se adauga cimbrul si ceapa, care se va praji la foc mediu-mic, pana devina translucida, nu caramelizata, aproximativ 20 de minute. Dand focul mai tare prajim ceapa amestecand des, alte 15 minute, cu intentia e a o carameliza (trebuie sa fie colorata si lipicioasa). Se adauga apa si vinul de Xeres (un vin alb aromat, seamana cu Marsala-fratele rosu, as zice) si se lasa la fiert, la foc moale, alte 10-15 minute
Crutoane: o bagheta, 2 catei de usturoi, ulei de masline; 100g cascaval gruyere dat pe razatoare. Se taie bagheta felii oblice si se prajesc (in tigaie sau grill-ul pt paine). Se freaca fiecare felie cu usturoi si se unge cu putin ulei de masline. Se acopera cu cascaval ras si se da la cuptor pana se topeste cascavalul. Servim supa in boluri si-o ornam cu cate o felie, doua de bagheta cu cascaval.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.