Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 verze mari (cca 3 kg),
5oo-6oo gr de kaizer,
2 legaturi de marar,
4 linguri de ulei,
4-5 linguri de bulion,
condimente
Mod de preparare: Varza proaspata se taie fideluta si se framanta cu 1 lingura de sare. Kaizerul se taie bucati potrivite (daca este mai gras se taie in bucati mai mici, pentru a se topi grasimea) si se caleste in 4 linguri de ulei. Cand s-a rumenit bine se adauga 4-5 linguri de bulion, se prajeste putin cat sa capete culoare uleiul si apoi se adauga varza scursa de zeama. Se amesteca continuu cca 5 minute, apoi se adauga apa cat sa o cuprinda bine. Adaugam si piper, cimbru si coditele de la 2 legaturi de marar, dupa care o bagam in cuptor. Verificam varza dupa circa jumatate de ora, daca mai este nevoie de apa mai punem si adaugam si restul de marar. Este gata cind este rumena deasupra, dar se poate verifica si gustand din varza.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.