Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Afumatura (de care vreti si cata vreti)
1-2 cepe
3-4 cartofi
1-2 morcovi
1 pastarnac
200 ml suc de rosii sau 1-2 linguri
patrunjel si leustean verde
optional Bors sau sare de lamaie
Mod de Preparare: Punem afumatura in aprox 2,5l de apa la fiert si cand incepe sa fiarba apa si scoate putina spuma deasupra o aruncam si punem alta curata. Lasam sa fiarba bine de tot. Intre timp calim pe rand legumele: ceapa, morcovul si pastarnacul. Le punem in oala in care este afumatura si le lasam sa fiarba la foc mic, cca 30-40 de minute. Apoi adaugam si cartofii. Scoatem de asemenea si afumatura si o taiem bucati mari sau mici dupa preferinta. Cand au fiert si cartofii punem si sucul de rosii sau bulionul, condimentam cu sare si acrim dupa gust, cu bors sau sare de lamaie. La final adaugam si patrunjelul si leusteanul proaspat tocate.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.