Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
carnati afumati, sau un pic afumati
1-2 cepe
500-800 g cartofi
1-2 lg de bulion
apa sau supa
sare, piper
patrunjel verde, marar
Mod de Preparare: Acum ca stabilit de ce avem nevoie sa trecem la treaba! Carnatii iitaiati felii de cca 2-3 cm, ceapa tocata marunt, iar cartofii sferturi, merg si cuburi cum vreti voi. In cratita in care urmeaza sa pregatim mancarea, punem putin ulei si calim ceapa. Cand aceasta incepe sa prinda culoare, adaugam si carnatii. Lasam sa se prajeasca putin si apoi punem si cartofii. Mai lasam cca 10 min pe foc mic, amestecand din cand in cand. Intre timp amestecam bulionul cu apa sau supa (calda) si turnam peste cartofii, atat cat sa ii acopere, nici mai mult nici mai putin! Totul se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet la foc mic, amestecand din cand in cand, pana ce sosul incepe sa scada. La sfarsit condimentam cu sare si piper, adaugam si verdeata si gata! Mancati cu muraturi!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.