Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/2 cană cu unt
2/3 cană cu zahăr
2 ouă
1 cană cu lapte bătut
1/2 linguriță cu bicarbonat de sodiu
1 cană cu mălai grișat
1 cană cu făină
1/2 linguriță cu sare
fructe – cine vrea si de care vreti
Mod de preparare: Preîncălzește cuptorul la 175 de grade Celsius și unge o tavă dreptunghiulară de aproximativ 20 de centimetri lungime cu ulei sau unt. Topește untul într-o cratiță, ia de pe foc și adaugă zahărul amestecând. Adaugă apoi rapid ouăle și bate bine până când compoziția devine omogenă. Amestecă laptele bătut cu bicarbonatul de sodiu și adaugă peste amestecul din cratiță. Toarnă treptat mălaiul, făina și sarea peste compoziție și amestecă bine până când nu mai sunt deloc cocoloașe. Toarnă aluatul în tavă și dacă vrei pui din loc în loc fructe după preferință. Pune tava la cuptor și lasă timp de 30-40 de minute sau până când aluatul nu se mai ia pe o scobitoare înfiptă în centru.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.