Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg cartofi
2 pungi soia marunta
2 cepe uscate
3 legaturi ceapa verde
2 legaturi patrunjel
2 legaturi marar
5 linguri bulion
1 ceasca ulei sare, piper
Mod de Preparare: Curatam cartofi si ai punem la fiert,punem si soia la fiert si o lasam sa fiarba cat scrie pe ambalaj 15-20 minute, dupa ce a fiert o punem in strecuratoare la scurs. Cartofi fierti ai pisam ca pentru piure, dupa aceia curatam cele doua cepe uscate le taiem marunt si le calim intr-o tigaie, punem soia scursa intr-un castron peste care adaugam ceapa calita, ceapa verde taiata marunt, mararu si patrunjelu, adaugam sare si piper dupa gust, apoi le amestecam bine. Intr-o tava punem putin ulei sa o ungem, adaugam jumatate din cartofi facuti piure peste care turnam soia amestecata cu toate, apoi punem si cealalta jumatate de cartofi, apoi facem putin sos din cele 5 linguri de bulion si apa si le turnam peste toata musacaua, o bagam la cuptor 30 minute, putem adauga la sfarsit patrunjel taiat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.