Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Blat:
5 albusuri,
5 linguri zahar,
5 linguri faina,
40 g mac,
1 plic praf de copt,
sare.
Crema:
5 galbenusuri,
300 ml lapte,
200 g zahar,
1 lingura de faina,
coaja de la o portocala,
1 plic zahar vanilinat,
2 linguri margarina.
Decor:
90 g ciocolata cu lapte,
50 g ciocolata alba,
100 g biscuiti simpli,
100 ml 3in1 preparat.
Mod de Preparare: Se bat albusurile spuma cu sare si zahar. Se adauga macul, praful de copt si faina si se coace 30 de minute la 180 grade. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, faina si laptele si se fierbe pana se ingroasa. Se acopera cu o folie sa nu prinda coaja si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga coaja de portocala, zaharul vanilinat si margarina. Se topesc pe rand ambele tipuri de ciocolata pe aburi. Se pune blatul pe un platou, crema, biscuitii inmuiati in 3in1, ciocolata neagra si cea alba. Se lasa la rece 3 ore.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.