Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
325 g de făină,
200 g de unt,
125 g de zahăr,
un plic de zahăr vanilat,
două gălbenuşuri mari,
un praf de sare.
Mod de Preparare: Amestecă untul, făină, zahărul şi praful de sare. Adaugă gălbenuşurile şi continuă să mixezi, până la omogenizare. Pune compoziţia pe o suprafaţă pe care ai presărat făină şi formează o minge, după care acoper-o cu un prosop şi las-o aşa o jumătate de ora. Întinde aluatul şi decupează forme din el. Fie improvizezi anumite modele, fie foloseşte forme din comerţ speciale pentru sărbătorile de iarnă. Aşează biscuţii într-o tavă şi ţine-i la cuptor până devin uşor aurii. Lasă-i la răcit, apoi oferă-le diferite interpretări. Poţi să formezi sandwich-uri din ei şi să pui la mijloc dulceaţă sau diferite creme delicioase ori să îi presari cu un amestec din zahăr pudra şi scorţişoară, apoi să îi legi cu panglici, pentru un aspect deosebit.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.