Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
120 g unt la temperatura camerei
80 g zahar
un ou
un plic zahar vanilat
150 g faina un praf sare
un varf de cutit praf de copt
100 g nuci, alune, migdale usor prajite si tocate
1/2 borcan gem
Mod de preparare: Se mixeaza untul cu zaharul si vanilia pana la obtinerea unei creme, apoi se adauga galbenusul si se mixeaza din nou, pana la incorporarea galbenusului. Se adauga faina amestecata cu sarea si praful de copt. Se amesteca totul. Se pregatesc nucile, iar separat se bate albusul cu o furculita pana se spumeaza putin. Se formeaza bile din aluat cu diametrul de 2 - 2,5 cm care se tavalesc prin albus. Bilele de aluat date prin albus se rostogolesc usor in nuci si se asaza pe tava acoperita cu hartie de copt. Cu degetul se face o adancitura in fiecare bucatica de aluat astfel pregatita. In aceasta adancitura se pune cate o lingurita din dulceata pe care o preferati. Prajiturile se coc pe treapta de mijloc a cuptorului preincalzit la 175°C, timp de 15 minute, pana se rumenesc frumos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.