Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
10 ciuperci
100 g telemea
50 g unt
5 felii branza topita sau cascaval
putin cimbru
Mod de preparare: Ciupercile se curata, li se indeparteaza piciorusul si se spala, apoi se sterg bine cu un prosop absorbant de bucatarie, ca sa nu mai aiba pic de apa pe ele. Se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se repartizeaza telemeaua taiata cuburi si apoi se pune branza topita sau cascavalul. Se presara cimbru si se dau la cuptor 20 de minute. Se servesc cu cimbru deasupra.
Sfaturi utile:
Curata si zdrobeste marunt doi, trei catei de usturoi pe care ii poti adauga in tava, odata cu branza. Usturoiul va da un gust mai placut ciupercilor gatite la cuptor.
Serveste ciupercile calde, drept garnitura la o friptura de pasare sau cu o salata de sezon, din cruditati si muraturi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.