Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
100 ml cana lapte sau apa
125 g unt
2 linguri de zahar
2 linguri de cacao
2 linguri de nuca macinata
Biscuiti populari macinati sau pesmet
Miez de nuca, migdale sau visine fara samburi pentru umplutura
Nuca macinata
Fulgi de cocos
Mod de preparare: Pune la fiert 100 ml de apa sau lapte. Cand da in clocot, ia de pe foc. Separat, amesteca 2 linguri de zahar cu 2 linguri de cacao si putin lichid de mai sus si apoi toarna-l in vas. Amesteca bine. Tot fara a fi pe foc, adauga aici 2 linguri de nuca macinata si biscuitii populari macinati sau pesmetul, treptat, pana cand compozitia s-a intarit si se ia de pe lingura. Cand compozitia de mai sus se raceste putin, ia cu lingurita cat o nuca ceva mai mare si modeleaza sub forma de bomboana. In mijloc pune un miez de nuca, o migdala sau cate o visina fara sambure, in functie de preferinta. Da bomboanele prin nuca macinata si apoi prin nuca de cocos. Sursa: kfetele.ro
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.