Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Feliile de cozonac rămase de la Crăciun nu trebuie aruncate, chiar dacă nu mai sunt la fel de fragede şi pufoase. Din ele se poate prepara un tor delicios.
Pentru această reţetă ai nevoie de următoarele ingrediente:
1 cozonac mai tare
200 grame unt
150 grame zahăr pudră
zeama şi coaja de la o lămâie
o ceaşcă de lapte îndulcit
100 grame cacao
vişine din dulceaţă
Modul de preparare: se taie cozonacul pe lungime sau felii şi se însiropează cu laptele puţin îndulcit. Separat, se freacă untul spumă cu zahărul pudră, apoi se adaugă cacao. Treptat se pune şi zeama de lămâie şi coaja acesteia. Cozonacul se umple cu jumătate din această cremă, iar cealaltă jumătate se foloseşte pentru a-l decora. Pe deasupra se pun şi vişinile din dulceaţă.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.