Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
30 de pișcoturi de șampanie
4 cutii mascarpone (total 1000 grame)
400 grame frișcă lichidă
600 grame fructe de pădure
200 grame căpșuni sau zmeură pentru ornat
2 căni zahăr pudră
Mod de preparare: Cele 600 grame fructe de pădure (sau zmeură) se amestecă cu o cană zahăr pudră și se strivesc ușor cu furculița până se face ceva zeamă. Cele patru cutii de mascarpone se amestecă cu zahăr pudră și frișcă lichidă. Rupeți pișcoturile în mână în bucăți aproximativ egale. Puneți-le direct într-o tavă (de 28 cm) de tort care se deschide în lateral. Puneți hârtie de copt pe fundul tăvii și pe laterale, exact ca în filmuleț, ca să vă fie mai ușor să o desprindeți. Peste primul strat de pișcoturi puneți un strat subțire de fructe cu zeamă (practic acestea vor înmuia pișcoturile) și apoi un strat de cremă de mascarpone. Repetați operațiunea: pișcoturi rupte, fructe, cremă de mascarpone. Ornați cu fructele proaspete, fără zahăr. Fructele de ornament pot varia în funcție de preferințe: căpșuni, zmeură, afine ori chiar boabe de rodie.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.