Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
12 ouă fierte, tari
4 felii bacon
100 g maioneză
2 linguri brânză Cheddar rasă
1 lingură muştar iute
1 lingură pastă wasabi
un fir de ceapă verde, prntru ornat
Mod de preparare: Ouăle se curăţă de coajă, apoi se taie în jumătăţi, pe lungime. Gălbenuşurile se scot cu o linguriţă, se pun într-un castron şi se zdrobesc cu furculiţa. Baconul se prăjeşte la foc iute, pe ambele părţi, până când devine crocant. Când a căpătat o culoare aurie uniformă, se scoate pe un prosop de hârtie şi se lasă la scurs. Când s-a răcit, se taie în cubuleţe sau se rupe, după preferinţă. Păstraţi o parte din bacon şi o parte din brânză pentru decor. Restul adăugaţi peste gălbenuşuri. Se continuă cu maioneză, muştar şi pasta wasabi. Amestecul se omogenizează. Ouăle se umplu cu pastă, folosind o linguriţă. Se ornează cu bacon crocant, ceapă verde, brânză Cheddar şi se servesc.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.