Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
12 ciuperci champignon proaspete,
o pulpa de pui,
o ceapa,
1/2 ardei verde gras,
1 morcov,
o coada de appio,
1 ou,
cascaval,
sare,
piper,
Mod de Preparare: Pulpa de pui gata fiarta, fara piele, am dezosat-o si am taiat-o marunt. La fel a procedat si cu morcovul gata fiert, tot din supa, ardeiul si coada de appio-care au fost crude. Ciupercile le-am spalat, le-a curatat, le-am scos coditele si le-a taiat marunt. Si dupa ce s-au inmuiat, am adaugat ardeiul si appio, apoi, la final, celelalte legume gata fierte si carnea am sarat si piperat dupa gust. Oul batut bine l-am amestecat cu ingredientele racite, am mai pus si vreo doua linguri de smantana, apoi am umplut palarioarele ciupercutelor. Nu mi-a imaginat ca umplutura o sa-mi ajunga la fix, dar recunosc ca am indesat bine de tot palariutele. In tava de yena am turnat putin ulei de masline, apoi inca putin peste fiecare palarioara. Le-a lasat la cuptor vreo 15 minute, apoi am asezat peste fiecare palarioara doua felii de cascaval in forma de cruce si le-am mai lasat 10 minute. Le-am servit cu o minunata salata de sfecla cu hrean.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.