Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 oua
2 linguri de cacao
4 linguri de faina
6 linguri de zahar
1 lingura de ulei
1/2 praf de copt
1/2 lingurita otet
4 linguri de stafide (optional lasate 2 ore in apa cu esenta de lamaie)
coaja de lamaie
1 unt
300 g zahar
1 budinca de vanilie
Mod de Preparare: Se amesteca galbenusurile cu uleiul si praful de copt stins cu otet. Apoi albusurile se bat spuma tare. Se adauga restul ingredientelor pentru blat si se amesteca usor cu mana. Se da la cuptor intr-o tava non stick sau tapetata (dimensiuni aproximative 40X25 cm), la 180 grade C cam 30 de minute sau pana trece testul cutitului. Scoateti blatul din cuptor si lasati-l sa se raceasca.
Intre timp crema de branza: 500 g branza de vaca. Urmand instructiunile de pe budinca de vanilie faceti budinca pe soba iar in loc de apa sau lapte adaugati Fanta. Apoi lasati sa se raceasca. Asamblati prajitura turnand peste blat crema de branza iar apoi budinca de Fanta. Deasupra razaliti ciocolata. Cea mai delicioasa prajitura cu un aspect excelent.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.