Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr de ficat propaspat de pui
1 ceapa taiata marunt
2-3 catei de usturoi tocati feliute
1 ceasca de apa sau mai bun ar fi vin alb
sare
piper
cimbru sau busuioc uscat
1 lingurita boia de ardei iute
Mod de Preparare: ficatul de pui spalat si curatat de pielite il tin in lapte pentru cel putin 30 min, astfel se vor elimina toxinele si va fi mai dulce Incingem uleiul in tigaie si prajim putin ficatul scurs de lapte pentru cateva minute cat sa prinda putina culoare si sa nu mai iasa sange adaug ceapa tocata marunt peste ficat si o las sa se inmoaie, adaug si usturoiul, dar avem grija ca usturoiul sa nu se arda pentru ca va da gust amar preparatului am condimentat cu cimbru uscat, boia dulce si piper proaspat macinat. Adaugam o cescuta de apa pentru sos, dar mult mai bun ar fi fost niste vin alb, acoperim tigaia cu capac si lasam sa fiarba bine. La final potrivim gustul de sare, nu am adaugat sare mai inainte pentru ca aceasta intareste ficatul. Se consuma imediat, alaturi de o mamaliguta fierbinte.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.