Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
aprox. 1 kg carne de vita sau de porc,
500 g sos de rosii pentru friptura,
o cutie de ciuperci sau piure de cartofi,
patrunjel verde pentru decor, sare,
piper,
condimente, un pahar de vin,
ulei.
Mod de Preparare: Asadar mai intai am spalat carnea si am portionat-o, am pus-o intr-o tava inalta, am dat sare si condimente pentru porc si am adaugat un pahar de apa, unul de vin (150-200 ml), 50 ml ulei. Apoi a pus folie peste tava si a lasat la cutorul preincalzit, la foc mediu cam 2 ore. Inainte cu 30 de minute de a fi gata am scos folia, dar s-a cam uscat friptura. Ar fi trebuit sa las mai putin in cuptor fara folie. Intre timp a facut sosul de rosii, am fiert separat ciupercile apoi le-am scurs, le-am incorporat in sos si am mai dat cateva clocote. A servit friptura cu sosul de rosii si ciuperci. Am bagat bucatile de carne intr-o oala impreuna cu sosul si a mai fiert inabusit inca 15 minute, sa se inmoaie carnea. Intre timp a pus la fiert si cativa cartofi curatati si taiati bucatele mai mici, din care a facut un piure adaugand lapte si o bucata de unt.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.