Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 cesti faina
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita de sare
1 cana unt sau margarina
1 3/4 cesti de zahar
3 oua separate
1/2 ceasca lapte
1 kg mere bucati
GLAZURA
1/2 ceasca zahar pudra
1/2 ceasca de zahar brun
1/2 lingurita de vanilie
2 linguri de lapte
Mod de Preparare: Se amesteca impreuna faina, praful de copt si sarea. Se bate untul bine, aproximativ 1 minut. Treptat se adauga zahar. Se bat galbenusurile si se amesteca in amestec de faina si se adauga si laptele. Se bat albusurile cu mixerul la vitezi mica, pana devin spumoase. Se incorporeaza in amestec si se amesteca bine pana devine uniform. Se toarna jumatate din aluat tava pregatita. Se pune deasupra jumatate din mere. Se toarna apoi restul de aluat, apoi merele ramase. Se coace aproximativ 50 - 60 de minute. Se lasa sa se raceasca timp de 20 de minute. Se combina toate ingredientele pentru glazura si se toarna peste prajitura.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.