Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g piept de pui
100 g ciuperci
100 g sunca
50 g cascaval
1 ou
1 lingura de smantana
patrunjel
sare
piper
Mod de Preparare: Se taie pieptul de pui pe orizontala apoi se bat bucatile de carne. Se condimenteaza cu sare si piper. Se taie foarte marunt ciupercile, sunca si patrunjelul. Se amesteca cu oul batut si smantana. Cascavalul se taie in felii subtiri si se aseaza in mijlocul bucatii de carne. Se adauga umplutura si se ruleaza. Se pune intr-o tigaie ulei (2 cm), se incinge si se prajesc rulourile pe ambele parti si se scot pe prosoape de hartie.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.