Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g carne de vita tocata
100 g carne de porc tocata
1 legatura de patrunjel
200 g ulei
3 oua
2 cepe
1-1,5 kg cartofi
sare
piper
200 g smantana
100 g cascaval.
Mod de Preparare: Ceapa se curata, se taie fideluta, cartofii se curata, si se taie rondele. Ceapa se caleste in ulei. Se face un amestec din carne tocata de vita si porc, ceapa, sare, piper si patrunjel tocat. Se bat bine ouale si se incorporeaza in compozitia de mai sus. Se amesteca bine. Cartofii se prajesc in ulei. Se aseaza un strat de cartofi si jumatate din cantitatea de smantana, se intinde uniform, apoi stratul de carne si restul de cartofi cu smantana. Se introduce tava in cuptorul fierbinte, timp de aproximativ 30 de minute. Se scoate, se adauga cascaval ras si se introduce inapoi in cuptor aproximativ 10 minute pana cand cascavalul s-a topit uniform.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.