Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 l apa
1/2 lingura unt topit
500 g morcov
1 ceapa
4 cartofi mari
1/2 lingurita zahar
sare, unt
Mod de Preparare: Se taie morcovii în felii subtiri si se inabusa într-o cratita cu untul si cu ceapa taiata de asemenea în felii subtiri. Când morcovul a inceput sa se moaie, se pune sarea, zaharul, cateva frunze de patrunjel, cartofii curatati si taiati felii; se toarna lichid, incat si fie acoperit bine. Se lasa sa fiarba cu capac trei sferturi de ora pânela o ora, la foc mic. Se trece zarzavatul prin sita, se adauga din zeama cat trebuie si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se pune o bucata de unt proaspat cat o nuca in supa luata de pe foc. Se serveste cu bucatele de paine prajita în unt.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.