Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg- 1,5 kg cartofi
2 pahare iaurt (ceva mai cremos, mai gras)
1 ceapa rosie
zeama unei lamai
1 legatura marar
sare, piper
cateva linguri ulei masline
Mod de Preparare: spalam bine de tot cartofii (cu un buretel) apoi ii lasam la uscat; intr-o tava incapatoare aruncam asa in gluma cartofii curati, ii stropim cu vreo 2-3 linguri de ulei de masline, presaram niste sare grunjoasa peste si ii dam apoi la cuptor cca 40-50 minute! simplu de tot, nu?
Intre timp pregatim si sosul de iaurt astfel: tocam ceapa marunt, mararul si le punem intr-un bol incapator peste 1-2 borcanele de iaurt cremos, apoi adaugam si zeama de o lamaie, amestecam totul bine pana la omogenizare, iar la final, potrivim de sare si piper! Pentru o aroma si mai intensa putem adauga si 2 catei de usturoi! Sosul astfel obtinut se da la frigider cca jumate de ora - cat timp cartofii sunt inca la copt - astfel incat sa se imbine aromele! Cartofiorii fierbinti se servesc cu sos rece de iaurt!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.