Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
12 ciocănele de pui,
12 feliii de bacon afumat,
doi căţei de usturoi,
zeama de la o lămâie,
pâine crocantă (pentru servire)
Mod de preparare: se încinge cuptorul la 200° C. Se amestecă zeama de lămâie cu usturoiul şi se asezonează, se înţeapă carnea de câteva ori cu un cuţit ascuţit, apoi se stropeşte cu amestecul preparat anterior. Se înfăşoară fiecare ciocănel într-o felie de bacon, după care se pun în tavă. Se pune restul de zeamă de lămâie şi se ţin în cuptor 45-50 de minute, până când se pătrunde carnea şi baconul devine crocant. Se servesc calde sau reci, iar restul de ciocănele se ţin la frigider într-un recipient etanş.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.