Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 portii sau o portie nerusinata:
1/2 piept de pui congelat
1 portocala
200g iaurt
1 catel de usturoi
2 linguri ulei de masline
1 lingura sos de soia
sare
piper
10 scobitori
Mod de Preparare: Pieptul de pui se decongeleaza partial la frigider - astfel incat sa poata fi taiat dar sa isi pastreze forma. Carnea se taie in rondele cu grosimea de 1 cm. Fiecare rondea se inteapa cu cate o scobitoare. Pieptul se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi rondelele de pui se alinieaza intr-un bol mai adanc. Se adauga zeama de la o portocala, uleiul de masline si usturoiul taiat rondele. Carnea se stropeste cu sos de soia, apoi se da la frigider pentru un sfert de ceas. In cele din urma se toarna deasupra iaurtul astfel incat carnea sa fie acoperita in intregime si se da din nou la frigider pentru inca vreo 40 minute. Rondelele de pui se prajesc la gratar sau intr-o tigaie cu putin ulei. Se servesc langa o salata de rosii si verdeturi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.