Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
18 biscuiti
100 ml cafea tare
50g stafide
50 ml rom/coniac/whisky
Budinca:
70g faina
100g zahar
3 oua
500 ml lapte
1 plic zahar vanilat
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingura cacao
50g unt
Mod de Preparare: Stafidele se pun la inmuiat in 50 ml lichior/coniac/whisky, iar budinca se prepara conform indicatiilor de aici (reteta pe blog - cautati „budinca de cacao"). Budinca, calda inca, se amesteca cu stafidele si alcoolul in care au fost inmuiate. Biscuitii se inmoaie pe o parte in cafea si se aranjeaza pe o tava. Peste biscuiti se toarna o treime din budinca si se niveleaza cu o lingura inmuiata in apa calda. Se procedeaza la fel la urmatoarele 2 randuri de biscuiti si budinca - apasati foarte usor biscuitii sa se aseze bine pe crema. Se orneaza cu stafide sau bucati de ciocolata. Prajitura se pastreaza la rece - ideal, cel putin o ora pana la servire.
Pont: Combinati prajitura cu felii de banane sau caise!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.