Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingredinete:
4 roşii,
3 dovlecei mărunţi,
200 gr orez cu bobul lung,
o ceapă,
2 căţei de usturoi,
2 linguri ulei de măsline,
200 ml zeamă concentrată de legume (Knorr+apă),
1 fir de tarhon,
sare,
piper.
Mod de preparare: Curăţaţi roşiile de pieliţă şi tăiaţi-le bucăţele. Spălaţi dovleceii, ştergeţi-i şi tăiaţi-o felii. Ceapa curăţată tăiaţi-o rondele şi presaţi sau zdrobiţi căţeii de usturoi. Prăjiţi într-o tigaie ceapa în uleiul încins, iar când se îngălbeneşte uşor adăugaţi usturoiul şi amestecaţi-le bine. Puneţi şi orezul în tigaie, turnaţi zeama de legume, amestecaţi şi lăsaţi să fiarbă circa 15 minute la foc mic. Încorporaţi roşiile şi dovleceii şi lăsaţi să fiarbă câteva minute. Adăugaţi sare, piper şi răsturnaţi orezul cu legume pe un platou, presăraţi-ş cu tarhonul tăiat cu foarfeca şi serviţi-l imediat. Dacă vreţi ca orezul să aibă un parfum mai exotiv, înainte de a-l pune în tigaie, adăugaţi la ceapa şi usturoiul care s-au prăjit două linguriţe de seminţe de chimen.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.