Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g soia granule
1 frunză dafin
4 căţei de usturoi
5 linguri de făină
2 linguri de ulei de măsline
3 linguri apă minerală
100 g pesmet
sare
piper
ulei
Mod de preparare: Pune la fiert soia în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Adaugă în apă şi o foaie de dafin şi doi căţei de usturoi. Când a fiert strecoară soia, îndepărtează ust uroiul şi foaia de dafin şi cu ajutorul mâinii stoarce-o de surplusul de apă. Lasă soia să se răcească, apoi adaugă peste restul de usturoi, bine pisat, făină, uleiul de măsline, apă minerală şi asezonează cu sare şi piper după gust. Într-o farfurie întinsă adaugă pesmetul. Formează bile din compoziţia obţinută şi trece-le prin pesmet apoi prăjeşte-le în baie de ulei încins. Serveşte chifteluţele de post din soia alături de o salată de sezon.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.