Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g file de cod,
100 g pesmet,
50 g făină,
1/2 suc de lămâie,
un ou,
o linguriţă de muştar,
8 căţei usturoi,
sare,
piper.
Pentru sos:
70 g maioneză,
2 castraveţi muraţi,
două linguri suc de lămâie,
pătrunjel,
o ceapă roşie,
o linguriţă piper,
sare.
Mod de preparare: Se taie peştele, se lasă la marinat cu sare, piper şi zeama de lămâie, apoi se pregăteşte crusta: se amestecă oul, muştarul, usturoiul şi făina. Se dă peştele prin acest amestec şi se lasă la frigider. Sosul de face din maioneză, Pentru sos, se toacă ceapa, castraveţii şi verdeaţa şi se adaugă peste maioneză, cu sare, piper şi suc de lămâie. Se lasă la frigider, iar peştele se dă prin pesmet, apoi se prăjeşte bine pe ambele părţi. Se serveşte cu sosul şi cu o garnitură.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.