Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru blat:
125 g. unt
500 g. iaurt
4 oua
250 g. zahar
esenta de vanilie
500 g. gris
1 pliculet praf de copt (10 g.)
Pentru sirop:
200 ml. apa
100 g. zahar
zeama de la o lamaie
5-6 linguri fulgi de cocos
Mod de Preparare: Se freaca untul moale, chiar topit cu zahar si oua, puse pe rand. Se adauga iaurtul si se amesteca totul bine. Se amesteca praful de copt cu gris si se adauga la crema de iaurt. Se adauga vanilia. Se incalzeste cuptorul la 175 grade C. Se tapeteaza cu hartie de copt o forma dreptunghiulara, cu diametrul de cca. 30 cm. lungime si 20 cm. latime. Se introduce aluatul in tava, se netezeste si se coace cca. 30 de minute. Se lasa la racit. Pentru sirop, se amesteca intr-o oala zaharul cu apa si zeama de lamaie. Se fierbe la foc mic cca. 5 minute si se toarna peste prajitura inca fierbinte Inainte de servire, prajitura se taie cubulete sau triunghiuri mici si deasupra se presara fulgii de cocos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.