Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru aluat ai nevoie de:
300 g faina
70 g margarina
1 ou
100 g branza de burduf
2 linguri smantana
sare
1 plic praf de copt.
Pentru umplutura ai nevoie de:
700 g spanac
1 ceapa
3 catei usturoi
200 g branza de vaci
100 g iaurt
100 g cascaval ras
1 felie paine
300 g cartofi
6 oua
4 linguri smantana
ulei
sare, piper
nucusoara.
Mod de Preparare: Amesteci faina cu margarina, oul, praful de copt, branza de burduf, smantana si un praf de sare si framanti aluatul. Lasi sa se odihneasca si pregatesti umplutura: Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti impreuna cu usturoi pisat. Adaugi spanacul fiert si tocat si le calesti impreuna cateva minute, apoi le dai deoparte. Faramitezi branza, o freci cu iaurtul, cascavalul ras, sare, piper, nucusoara, omogenizezi compozitia si o imparti in doua. Intr-o parte adaugi spanacul calit, iar in cealalta cartofii fierti si rasi. Intinzi o parte mai mare de aluat intr-o forma de tort unsa cu unt, astfel incat sa-i acoperi si marginea laterala. Pui compozitia de cartofi, il faci 6 adancituri si pargi in fiecare cate un ou. Intinzi apoi cu grija compozita cu spanac, astfel incat sa nu spargi ouale. Din aluatul ramas intinzi o foaie, il intepi cu furculita, il ungi cu smantana si presari cascavalul ras. Dai tortul la cuptor pentru 1 ora, la foc domol. Il tai dupa ce s-a racorit.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.