Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Blat:
7 oua,
7 linguri faina,
100 g zahar,
1 plic praf de copt,
2 linguri cacao,
1 esență de vanilie,
sare.
Crema:
1 plic budinca de cocos,
500 ml lapte,
150 g zahar,
1 plic gelatina
Decor:
280 g ciocolată cu alune,
500 ml frișcă,
1 esență de vanilie,
1 plic zahar vanilinat,
1 plic bomboane decorative curcubeu
Mod de Preparare: Se bat ouăle cu sare și zahar. Se adaugă praful de copt, cacaua, faina și esența. Se coace 35 de minute la 180 grade. Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu zaharul și budinca și se fierbe pana se îngroașă. Când e călduță se pune gelatina. Se pune crema peste blat și se lasă la rece o ora. Se topește ciocolata. Când crema s-a întărit se taie prăjitura apoi fiecare bucata se glazureaza cu ciocolată. Se amesteca frișca cu zaharul vanilinat și esența și se bate. Se pune în pos și se decorează prăjitura. Se presară bombonele și se lasă la rece o ora.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.