Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru aluat:
120 g. zahar pudra
200 g. faina
125 g. unt
30 g. cacao
2 linguri apa
un praf de sare
Pentru crema:
3 oua
240 g. zahar
100 ml. rom sau 2 sticlute esenta de rom
125 g. migdale macinate
Mod de Preparare: Framanta, cu mainile, un aluat sfaramicios: Preseaza-l bine pe fundul unei tavi tapetate cu hartie de copt. Preincalzeste cuptorul la temperatura potrivita si da aluatul la cuptor circa 20 de minute. Bate ouale cu zaharul pana se fac spuma si incorporeaza romul si migdalele macinate. Toarna compozitia peste aluatul copt pe jumatate si sa din nou la cuptor, alte 15 minute. Scoate tava si, cat timp e fierbinte, dezlipeste marginile cu ajutorul unui cutit uns cu putin ulei.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.