Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g brânză de vaci proaspătă
2 liguri zahăr pudră
4 ouă
3 linguri de lapte
stafide
un praf de sare
rom sau esență de rom
1 lingură de griș
30 g unt topit
Mod de Preparare: Puneți stafidele la inmuitat în apă caldă cu rom. Amestecați bine brânza de vaci cu laptele, pentru a căpăta o consistență mai moale. Separați albușurile de gălbenușuri în două boluri. Bateți gălbenușurile cu un praf de sare, iar albușurile cu zahărul, până devinde o spumă tare. Adăugați stafidele înmuiate și scurse peste amestecul de brânză, amestecați bine, apoi adăugați gălbenușurile și mixați. Acum puteți adăuga romul, untul topit și lingura de griș și mixați până devine omogen. Apoi adăugați albușurile, amestecând încet cu o spatulă de jos în sus. Pregătiți o tavă de copt, eu am folosit una rotundă cu diametrul de 26 cm, tapetați cu unt și turnați compoziția. Coaceți la foc mediu spre mic timp de aproximativ 30 de minute, sau până se rumenește ușor.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.