Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g sunca de Praga sau jambon
1 ardei rosu mare
300 g faina
1 pliculet cu drojdie uscata
250 ml smantana
125 g unt topit
1 ou
60 g cascaval ras
sare,
piper,
ulei pentru forme
1 ou pentru uns desupra
Mod de Preparare: Sunca si ardeiul se taie cubulete. Se amesteca restul ingredientelor, se sareaza si se pipereaza apoi se incorporeaza sunca si ardeiul taiate. Amestecul obtinut se lasa la dospit o ora. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Se ung bine cu ulei formele de briose, (daca nu aveti, puteti folosi o forma de chec) si se umplu locurile cu aluat (sa fie pline mai mult de jumatate). Se ung cu ou batut si pun la copt aproximativ 20 de minute (le incercam cu scobitoarea sa vedem daca sunt coapte). Dupa ce sunt coapte se scot din forma si se repeta operatiunea pana la terminarea compozitiei.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.