Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Crusta:
100 g unt
2/4 pahar zahar
1/4 pahar cacao
1/2 pahar de faina
2 linguri de amidon
1 plic praf copt
8 linguri lapte
1 ou
Umplutura:
vanilie
1 pachet de branza dulce (250g)
1 ou
1/2 ceasca zahar
Umlutura de ciocolata:
1 pachet branza dulce (250g)
1 ou
1/2 ceasca de zahar
1/4 pahar pudra de cacao
1 lingurita vanilie
1 bucata ciocolata menaj sau fulgi de ciocolata
Mod de Preparare: Pentru a pregati crusta, se amesteca faina cu cacao. Se adauga untul, praful de copt, oul, laptele si se amesteca bine. Continutul se pune intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor timp de 6 minute apoi se scoate. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, oul si vanilia pana devin netede. Se amesteca branza cu zahar, oul, cacaua si vanilia pana devin netede. Se adauga ciocolata topita sau fulgii de ciocolata. Se toarna peste crusta, amandoua amestecuri si se da la cuptor pentru 45-50 minute. Se acopera si se pastreaza la frigider 6 ore sau peste noapte.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.