Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Un pui întreg de 1,6 kg,
1 kg de cartofi,
2 căpățâni de usturoi,
100 ml vin alb,
100 ml supă de pui/legume,
unt,
2 fire rozmarin,
6 frunze dafin,
o lămâie
Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 160 de grade, se unge tava cu unt și se unge puțin și puiul. Se așează puiul în tavă, se pun cartofii tăiați pe jumătate împrejurul lui și jumătățile de căpățâni de usturoi, apoi se toarnă supa, vinul, se acoperă cu folie de aluminiu și se lasă la cuptor o oră, după care se întorc cartofii. Se presară ierburile aromatice, feliile de lămâie și se mai lasă 50 de minute la cuptor. Se dă cuptorul la 220 de grade și se lasă puiul să se rumenească 30 de minute. Se scot cartofii și puiul din tavă, se acoperă cu folie de aluminiu și se lasă 10 minute înainte de a fi serviți.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.