Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pachet de foietaj (400 g),
400 g cârnăciori mici şi subţiri;
pentru uns şi decor:
un gălbenuş,
4 linguri de lapte.
Mod de Preparare: se pregăteşte compoziţia cu care se ung cârnăciorii. Se pune gălbenuşul într-un castronel, se adaugă laptele şi se amestecă bine cu o furculiţă până se omogenizează. Foaia de aluat se lasă la dezgheţat într-un şervet, după care se taie în fâşiuţe de 1 cm – 1,5 cm lăţime. Se ia apoi câte un cârnăcior şi se înfăşoară făşiuţa de foietaj în jurul lui, în spirală, plecând dintr-un capăt al lui, suprapunând puţin straturile aluatului, astfel încât să nu fie loc liber între ele. Se pun apoi într-o tavă tapetată cu foaie de copt. Se ung cârnăciorii cu compoziţia din gălbenuş şi lapte. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit şi se lasă la foc iute circa 20-25 minute. Când foietajul a prins o culoare rumen-aurie, se scoate tava şi se servesc.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.