Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 copanele de pui,
8 felii de bacon,
sare,
piper,
ulei.
2 catei de usturoi,
1oo ml vin alb.
Mod de Preparare: Copanelele se spala, se usuca si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-un vas termorezistent pe care il ungem cu putin ulei, aranjam copanelele invelite in bacon. Nu va faceti griji ca nu sta baconul lipit, el nu se deformeaza in timpul pregatirii. Oricul le asezam pe partea in care este capatul de la bacon. Le stropim cu putin ulei, adaugam vinul si cateii de usturoi usor zdrobiti. Se da la cuptor pentru o ora. La jumatatea timpului, le stropim cu vin. Am folosit ca si garnitura orez sarbesc.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.