Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru aluat:
4 oua
150 g. zahar pudra
125 ml. ulei
125 ml. apa minerala
3 fiole esenta de rom
150 g. faina
1/2 plic praf de copt
2 linguri cacao
1 lingurita cafea macinata sau instant
200 g. alune de padure
Pentru decorat:
250 g. ciocolata de lapte
100 ml. frisca lichida
25-30 g. unt
boabe de cafea
Mod de Preparare: Ouale si zaharul se amesteca bine si se bat cu ajutorul mixerului pana se obtine o spuma. Se adauga treptat uleiul, apa minerala si esenta de rom, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt, cacaua, cafeaua si alunele macinate. Se bate cu mixerul pana se obtine o compozitie ca de chec. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit, la 170 grade C. pentru 20-25 minute. Prajitura se lasa sa se raceasca, iar intre timp se prepara glazura de ciocolata. Se pun toate ingredientele pentru glazura intr-un vas, pe foc foarte mic si se lasa pana cand se topesc. Cand s-a mai racit, se toarna peste prajitura. Se lasa la rece. E o glazura minunata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.