Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Florile de salcâm conțin numeroase substanțe active: taninuri, glucide, ulei volatil, mucilag, acid organic clorogenic, acid organic cafeic. Au întrebuințări în farmacia naturistă, dar şi în alimentație, fiind plăcute la gust și la miros.
Dulceaţă flori de salcâm. Dacă vrei să prepari o delicioasă dulceaţă din flori de salcâm ai nevoie de:
1 litru apă
1 kilogram zahăr
400 grame flori de salcâm
zeama de la jumătate de lămâie
1 plic zahăr vanilat
Mod de preparare: Se fierbe apa cu zahărul până se obţine un sirop gros. Florile se salcâm se spală în apă rece, li se îndepărtează codiţele şi se pun în sirop. Se adaugă zeama de lămâie şi zahărul vanilat. Se fierbe la foc foarte mic până se leagă (aproximativ 1/2 oră).
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.