Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g cartofi noi
70-80 g unt proaspăt
1 legatura mărar
câteva fire de pătrunjel verde, sare, piper
Mod de preparare: Se aleg cartofi noi cât mai mici, se pun 5 minute într‑un castron cu apă călduţă şi se curăţă. Dacă unii cartofi sunt mai mari, se taie în jumătăţi sau în sferturi. Se spală şi se lasă la scurs pe un şervet absorbant. Se pun apoi într-o oală cu apă şi o jumătate de linguriţă de sare şi se fierb, doar pe jumătate, 15- 20 de minute. Se scurg de apa în care au fiert şi se răstoarnă într‑o tavă pentru copt. Se adaugă untul cubuleţe şi se presară piper. Se amestecă uşor cu o lingură de lemn să se acopere toţi cartofii cu un strat de unt. Se pun în cuptorul bine încins şi se coc la foc iute, până se rumenesc frumos, aproximativ 20 de minute. Se scot din cuptor şi se presară imediat cu mărar şi pătrunjel verde fin tocate. Se servesc imediat cu salate de sezon şi sos de smântână sau iaurt.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.