Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
coaste de porc
2 linguri sos de rosii picant, sau pasta de ardei picanta
1 lingurita boia dulce
2 catei de usturoi
3 linguri miere de albine
sucul de la o poartocala
Mod de Preparare: Din usturoi, boia si sosul de rosii, facem o pasta. Ungem coastele cu aceasta si le dam la cuptor pentru o ora. Acoperiti tava in care le coaceti cu folie de aluminiu. Dupa acest timp, le scoateti din cuptor si le stropiti cu sucul de la o portocala si miere de albine. Le mai dati la cuptor pana se rumenesc. Le serviti alaturi de piure de cartofi!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.