Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 piept de pui mare,
80 gr orez,
50 gr morcovi (cca 2 mai mici),
50 gr telina,
2 radacini de patrunjel,
2 galbenusuri,
100 gr smantana,
1 lamaie,
marar si patrunjel verde,
sare.
Mod de Preparare: Se spala pieptul de pui si se pune la fiert intr-o oala cu 2- 2, 1/2 l apa cu putina sare, se ia spuma... toate legumele se curata si se taie dupa preferinta, se adauga la pieptul de pui, se lasa la fiert 30 min, dupa care se scoate pieptul de pui si se adauga orezul spalat si se mai fierbe 10 min... Intre timp taiem pieptul de pui fasii, apoi adaugam la ciorba, acrim cu zeama de lamaie si mai potrivim cu sare, se ia vasul de pe foc. Lasam sa stea 5-10 min si se drege cu galbenusurile batute cu smantana si subtiata cu ciorba. Servim cu verdeata taiata marunt, ca sa aibe un gust mai placut in timpul fierberii se pune la ciorba coaja de lamaie intreaga, incercati, da o aroma placuta ciorbei.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.