Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
INGREDIENTE
4 dovlecei
3 linguri cascaval ras
1 lingurita pudra de usturoi
piper
sare
1 ou
150 g cascaval
MOD DE PREPARARE: Preincalzeste cuptorul la 220 grade. Rade dovleceii intr-un bol, presara-i cu putina sare si lasa-i 10 minute. Transfera dovleceii intr-o bucata de panza sau intr-o strecuratoare si stoarce-i cat mai bine. Combina dovlecelul ras cu cascavalul, sare, piper si oul batut. Amesteca bine si toarna continutul intr-o tava de cuptor. Intinde compozitia cat mai uniform, in strat de cca 1 cm si da-o la cuptor pentru 35-40 de minute. Scoate tava de la cuptor, taie marginile, care cel mai probabil s-au innegrit, presara cele 150 g de cascaval si da tava din nou la cuptor pentru alte 10 minute, sau pana cand branza s-a topit complet. Lasa preparatul sa se raceasca, apoi taie-l o data pe lungime, apoi la distante de cativa centrimetri intre ele pe latime, pentru a obtine baghetele de dovlecei cu cascaval.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.